Diensten

Een rustig en waardig afscheid. Wij ontzorgen en staan voor u klaar.


Stervensbegeleiding Annett Hauczinger biedt persoonlijke verzorging en counseling aan. 

Hierbij bied ik u persoonlijke verzorging, counseling , praktische verzorging en ben ik gastvrouw voor uw nabestaanden.

Ik biedt rouwbegeleiding en ondersteuning gedurende het hele proces. Voor mensen na de diagnose en ook voor nabestaanden is 4 keer per jaar de mogelijkheid om bij een bijeenkomst terug te kijken en ook weer naar voren te kunnen kijken.

Thuisverpleging
SBAH verzorgt thuisverpleging voor patiënten die thuis wonen, bij een familielid of in een verpleegcentrum. Ik ben professioneel, zorgzaam en heb een empathisch vermogen om het comfort van een persoon te evalueren.


Persoonlijke verzorging

Ik ben gespecialiseerde stervensbegeleiders en gediplomeerde verpleegkundige. Kleine, dagelijkse verzorging om u meer energie te geven en beter te laten voelen.


Counseling

Tegenwoordig is het thema rondom ziekteverloop van kanker en dood een groot taboe geworden binnen de westelijke cultuur. Hierdoor ontstaat er binnen de familie- en vriendenkring een andere relatie. Dit wil ik voorkomen en zal ik zorgen dat er intensive gesprekken gevoerd worden door middel van coaching zodat u uiteindelijk zelf met uw familie en vrienden de gesprekken kan oppakken.

Maar ook doelen en wensen van u worden binnen de familie onzeker ontvangen. Hier bied ik in begin gesprek aan om dit weer volledig in eigen regie te kunnen nemen.


Praktische verzorging

Praktische dingen zoals regelen van financiën of dingen rondom de ziekte worden door mij in kleine mate uitgevoerd totdat u het weer zelf kunt op pakken en/of ondersteuning binnen uw netwerk hierin vindt. Ik help en begeleid u hierbij.


Gastvrouw

Bent u in de laatste fase en er komt familiebezoek zal ik naast uw kamer naar uw eigen wens inrichten, voor een terug trek plek voor uw familie/vrienden zorgen. Dit alles is uiteraard in overleg met u.


Ik ben gespecialiseerd en heb een enorm groot hart voor mijn beroep. Elk mens is uniek en daarom bied ik maatwerk aan.